05 juni Werkconferentie Bouwen aan een responsieve overheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie De Rijtuigenloods, Amersfoort

Piet Mondriaanplein 61

I-Partnerschap organiseert 5 juni de 3e editie van de werkconferentie ‘Bouwen aan een responsieve Overheid’. Hét event waar Rijk en onderwijs elkaar ontmoeten om het vakgebied informatiehuishouding verder vorm te geven. Om vervolgens concrete samenwerkingen op te zetten voor onderwijsontwikkelingen, onderzoeksprojecten, procesverbeteringen, studentopdrachten en praktijkcasuïstiek. RDDI is er natuurlijk ook bij.

Samenwerking Leerhuis en onderwijs

Het Leerhuis Informatiehuishouding organiseert een sessie over de samenwerking met het onderwijs voor het aanbod voor I-professionals. Zie jij kansen en mogelijkheden om de samenwerking tussen het Leerhuis en het onderwijs te vergroten of te versterken? Denk en doe dan mee aan deze interactieve en creatieve werksessie en draag bij aan het vormgeven van een samenwerkingsagenda.  

Actieve openbaarmaking in de praktijk

Het project Openbaarmaking en Informatiehuishouding organiseert een sessie over actieve openbaarmaking in de praktijk en hoe dit kan leiden tot een meer responsieve overheid. Zal actieve openbaarmaking leiden tot minder verzoeken? En welke invloed heeft meer transparantie op de vrijheid van ambtenaren?

Benieuwd? Aanmelden kan hier >