Toolkit IHH Sessie 3

Hoi, daar ben ik weer.

Nu toch echt voor de laatste keer. Een paar weken geleden losten jullie met de informatie expert de belangrijkste knelpunten op die jullie tegenkomen bij het goed opslaan in het DMS. In deze derde en laatste sessie zetten jullie de puntjes op de i om bij te dragen aan een open overheid. Zo zorgen jullie voor een goede vindbaarheid van documenten in het DMS en maak je het je collega's gemakkelijker om met jou samen te werken.

Als eerste verdelen jullie jezelf over groepen die ongeveer evenveel documenten opslaan in het DMS. Grote kans namelijk, dat jullie dezelfde uitdagingen ervaren. En juist door met gelijkgestemde samen te werken, kan je van elkaar leren.

Samen bespreken jullie hoe het gaat en wat je nog wilt verbeteren. Vervolgens bedenken jullie oplossingen voor je eigen groep, waarna je de problemen en oplossingen plenair bespreekt voor extra tips.

Als afsluiting stellen jullie je eigen vijf geboden op. Wat zijn jullie belangrijkste afspraken die jullie met elkaar maken voor het goed opslaan in het DMS? Deze vijf geboden verwerken jullie in het gelijknamige document dat jullie ontvangen hebben. Deze kunnen jullie op kantoor neerzetten. Ze houden jullie jezelf en elkaar ook na afloop van de sessie scherp.

Dat was 'm dan. Mijn laatste video. Ik wens jullie veel succes.